top of page

OVER LICHTSTAD

RC DE LICHTSTAD
Rolschaatsclub de Lichtstad is al ruim 50 jaar een begrip in de internationale en nationale rolhockeywereld. Onze club bestaat uit enthousiaste en fanatieke leden, vrijwilligers en toeschouwers. De afgelopen jaren hebben onze dames-, heren- en jeugdteams vele successen behaalt in de diverse competities. In de toekomst willen wij onze successen verder uitbouwen en de continuïteit van Rolhockey in Nederland op hoog niveau handhaven. RC De Lichtstad is actief in de Duitse en Nederlandse competities en heeft ook al jaren enkele spelers in het Nederlandse Team.
ACCOMMODATIE
RC de Lichtstad beschikt over een eigen accommodatie en rolschaatsbaan in het centrum van Strijp in Eindhoven. In deze accommodatie worden vele activiteiten georganiseerd en is bijna dagelijks open. Ook andere verenigingen zoals (zaal)voetbalteams, ijshockeyteams en inline hockeyteams maken regelmatig gebruik van onze accommodatie
ROLHOCKEY
Rolhockey is in Nederland een relatief onbekende sport, maar internationaal gezien is dit een bloeiende sport voornamelijk in Spaans & Duitstalige landen. Om op dit niveau te kunnen acteren is RC de Lichtstad voortdurend op zoek naar financiële middelen om te investeren in haar teams. Uiteraard willen wij de sport laagdrempelig houden en zijn wij voortdurend op zoek naar sponsors om de sport betaalbaar te houden.
VIND ONS

RC de Lichtstad

St. Trudostraat 1A

5616 GA Eindhoven

040-2525928 

bottom of page