top of page

ACCOMODATIE

ALGEMEEN

Bij Rc De Lichtstad is er niet alleen rolhockey te beleven. Onze accommodatie beschikt over verschillende sporten en evenementen. Andere sporten die beoefend worden op onze accommodatie zijn: Inline-hockey, Rollerderby, Kunstrolschaatsen en sinds kort Darten. Ook kun je onze ruime kantine huren voor speciale gelegenheden of feesten. 

KANTINE

De kantine van Rc De Lichtstad is bijna dagelijks geopend. Zo kun je dus lekker komen genieten van de verschillende sporten onder het genot van een drankje. Onze kantine is geschikt voor feesten. Voor meer informatie kijk bij Verhuur.

BAAN 

De rolhockey baan van Rc De Lichtstad is geschikt voor verschillende activiteiten. De bodem van de baan is gemaakt van glad beton. En is omringd met een boarding. De afmeting van de baan is 20 m x 40 m of 800 m2.

Aan de rechterzijde van de baan ligt een tribune. Achter de baan bevinden zich de kleedruimten. We beschikken over 4 kleedkamers en 2 douchruimtes. Ook is de baan te huur voor verschillende activiteiten. Voor meer informatie kijk bij verhuur.

VERHUUR ACCOMMODATIE

Het Huren van de Kantine en baan is Mogelijk. De Kantine kan verhuurd worden voor: speciale gelegenheden, personeelsfeesten, verjaardagen, etc. Ook de baan is te huur voor sporten die op onze baan beoefend kunnen worden. Zoals: Rolhockey, Zaalvoetbal, kunstrolschaatsen, Inline-hockey en Rollerderby.

bottom of page